Next read: Holy Cow

Cry for attention!

English version below

Et lille mig, mig, mig! opråb vil jeg gerne gøre plads til på denne dejlige mandag aften. Det er nemlig sådan, at det kan være meget nemmere at følge mig (og andre bloggere), hvis man hopper ind på Bloglovin og giver et follow. Bloglovin er en super simpel platform, som tillader en at samle de blogs, man gerne vil følge med i og giver en lille mail eller noti, når der er nyt guf fra Julies corner.

Hvis det ellers kunne være noget, så kan du finde Bookroom på Bloglovin ved at klikke lige her eller på hjertet nedenfor eller på plus-ikonet i øverste højre hjørne af siden, ja der er nærmest ubegrænsede muligheder, skal jeg sige dig. Og hav så en fortsat rigtig god aften (hvor dejlig en dag, har det lige været? Det er sjældent mandage er gode, men jeg hev endda forårsjakken frem fra gemmerne i anledning af den (Bloglovin-)blå himmel). Bye for now!

I’d like to make room for a small me, me, me! shoutout on this lovely Monday evening. Cause the thing is that it can be way easier to follow me (and other bloggers) if you go on to Bloglovin and give me a follow. Bloglovin is a super simple platform that lets you collect the blogs you wanna follow and then gives you a mail or noti, when there’s new goodies from Julie’s corner.

If that sounds like something for you then you’ll find Bookroom on Bloglovin by clicking right here or on the heart above or on the plus icon in the top right corner of the page, yes there’s almost unlimited possibilities I tell you. And then I hope you’ll enjoy the rest of the evening (how lovely has this Monday been? It’s rare that Mondays are that good, but I even pulled out my spring coat from the back of my closet on the occasion of the (Bloglovin)blue sky). Bye for now!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Next read: Holy Cow