Losing my Harry Potter virginity #5: The Order of the Phoenix

Sexy parcel post

English translation below

Pakkepost er fantastisk – særligt når man ikke selv har betalt for indholdet! I forgårs modtog jeg et lille bobleplast-beskyttet brev med min gratis tænkepause, som jeg selv kunne vælge som tak for at have tilmeldt mig Aarhus Universitetsforlags nyhedsbrev. Det synes jeg nu er en ret fin gestus, og mon ikke der skulle være noget at finde for enhver personlig smag blandt de, indtil videre, tredive forskellige titler?

Jeg selv kan være lidt af en ubeslutsom type, og det tog mig da også et par dage, faktisk, at beslutte, hvilken tænkepause, jeg helst ønskede mig. Valget stod mellem “Romantik” og “Sex” – jeg vil undlade at kommenterer på den potentielle symbolik, der kan ligge i det dilemma.

Hva’ så, skal I også fikse jer en gratis tænkepause? I så fald, hvilken?

Parcel post is fantastic – especially when you haven’t even paid for the content! The day before yesterday I received a small bubble plastic-protected letter with my free “Tænkepauser” book which I had been able to choose as a thank you for having signed up for the Aarhus University Press newsletter. I think it’s a rather nice gesture, and I wonder if there wouldn’t be something to find for any personal taste among the, so far, thirty different titles?

I can be quite an indecisive type, and it did indeed take me a few days, in fact, to decide which book title I’d most like. The choice was between “Romance” and “Sex” – I will avoid commenting on the potential symbolism that may consist in that dilemma.

So what, are you also going to fix yourself a book from the Tænkepauser-series? If so, which one?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Losing my Harry Potter virginity #5: The Order of the Phoenix