E. L. James: Fifty Shades

Next read: Horrorstör

Se lige en gang på dette cover, som umiddelbart ligner et IKEA-katalog. Well, it’s not. Se på det igen. Jeg blev væltet bagover af begejstring, da jeg, helt overfladisk, bladrede gennem Grady Hendrix’ moderne horrorroman, da den kom med posten for et par dage siden. Jo, jeg havde hørt, at han var gået rimelig meget all in på bogens koncept, men så gennemført en sag, havde jeg alligevel ikke forventet. Det går helt amokka indvendig! Vi snakker kort over butikken, bestillingssedler, møbelsamlingsmanualer – die ganze Schweinerei.

“Something strange is happening at the Orsk furniture superstore in Cleveland, Ohio. Every morning, employees arrive to find broken Kjërring bookshelves, shattered Glans water goblets, and smashed Liripip wardrobes. Sales are down, security cameras reveal nothing, and store managers are panicking.”

Jeg synes det tegner til et fantastisk, nytænkt gys. Jeg håber indholdet lever op til designets standard. Lad os se, hvor længe Hendrix kan holde mig fra IKEA (altså, har du lagt mærke til det mundløse væsen i billedrammen!?).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

E. L. James: Fifty Shades