Grady Hendrix: Horrorstör

Next read: Holy Cow

English version below

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at David Duchovny er mit nok største, længstvarende og stadig aktuelle kendis-crush (arh, på en delt førsteplads med Julian Casablancas). Min væg prydes af en kult “I want to believe”-plakat, og jeg  også have fat “God Hates Us All” inden længe! The man is brilliant. And hot. Perfekt kombi, og nu har han altså skrevet en bog. Ida fra bloggen Tanker om sprog skrev for halvanden måneds tid siden et, synes jeg, relevant og interessant indlæg om kendispersonligheder, der udnytter deres position for at promovere et pludseligt forfatterskab. I den forbindelse nævnte hun også David Duchovnys spritnyudgivne eventyr, “Holy Cow”.

Hvad jeg ikke vidste om Duchovny var nemlig, at han har en universitetsgrad i engelsk litteratur og en fortid som digter. Han benytter han sig åbenlyst af sit navn, men han har faktisk en baggrund for at skrive. Og jeg kan ikke vente med at give mig i kast med denne lovende allegori om koen Elsie Bovary, der en dag bliver opmærksom på sin skæbne som slagtekød. “Holy Cow” har talende dyr, fine illustrationer, manden der gav os Mulder til forfatter, og jeg håber inderligt, jeg kommer til at elske den.

It shall be no secret that David Duchovny is probably my biggest, longest and ongoing celebrity crush (argh, on a shared first place with Julian Casablancas). My wall is decorated with the cult “I want to believe”-poster, and I must get a hold of “God Hates Us All” soon! The man is brilliant. And hot. Perfect combination, and now he has written a book. About a month ago, Ida of the blog Tanker om sprog wrote a, in my opinion, relevant and interesting entry on celebrity personalities using their position to promote a sudden authorship. In this regard she mentioned David Duchovny’s just published adventure, “Holy Cow”.

What I didn’t know about Duchovny is that he has a university degree in English literature and a past with poetry. He obviously uses his name but he has actually got a background for writing. I cannot wait to dig into this promising allegory about the cow Elsie Bovary, who one day becomes aware of her fate as butchered meat. “Holy Cow” has talking animals, nice illustrations, the man who gave us Mulder for its author, and I deeply hope that I’ll love it.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Grady Hendrix: Horrorstör