Breaking unknown territory: Graphic novel

Tip for the language lovers

English version below

Jeg er forelsket i ord. Ord konstruerer den verden, vi forstår. Sprogets muligheder er uendelige, men langt fra alt i verden har fået tildelt sin helt eget, personlige ord. Designer, John Koenig, har dedikeret sin YouTube-kanal til at udfylde de sorte huller i sorgens sprog. Med sine utrolig smukke og vemodige videoer, tildeler han helt specifikke melankolske følelser deres eget nyopfundne ord. Det er korte videoer, der ikke handler om andet end at mærke efter, reflektere og finde fællesskab i skrøbelige, universelle følelser. Kanalen har Koenig så passende døbt The Dictionary of Obscure Sorrows, og jeg vil vove at påstå, den er et par minutters udforskning værd. Mine tre favoritter: Sonder, Anemoia og Opia.
I’m in love with words. Words construct the world, we understand. The possibilities of language are endless, but far from all in the world have been given their own personal words. Designer, John Koenig, has dedicated a YouTube channel to fill the black holes in the language of sorrow. With incredibly beautiful and wistful videos, he assigns quite specific melancholy feelings their own invented words. It’s short videos about nothing more than to feel, reflect and find community in fragile, universal emotions. The channel Koenig has appropriately named The Dictionary of Obscure Sorrows, and I would dare say i’s a few minutes’ worth exploration. My three favorites: Sonder, Anemoia and Opia.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Breaking unknown territory: Graphic novel